برگزاری اولین دوره طرح شناسنامه سلامت در تربیت بدنی دانشگاه کاشان

۱۴ اسفند ۱۳۹۳ | ۰۱:۲۴ کد : ۳۶۴۰ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از برگزاری اولین دوره طرح شناسنامه سلامت، ویژه متقاضیان اشتغال به کار سازمان‌ها در این دانشگاه خبر داد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از برگزاری اولین دوره طرح شناسنامه سلامت، ویژه متقاضیان اشتغال به کار سازمان‌ها در این دانشگاه خبر داد.

محمد رمضانی علوی اظهار داشت: در اولین دوره ، 96 نفر از متقاضیان اشتغال به کار سازمان آتش‌نشانی در بهمن‌ماه شرکت کرده و متقاضیان دارای بالاترین امتیاز به سازمان معرفی شدند.

وی افزود: این طرح که شامل سه مرحله تست‌های آمادگی بدنی،‌ سنجش ترکیبات بدنی و ارزیابی ناهنجاریهای اسکلتی قامتی است؛ برای کلیه افراد اعم از دانش‌آموزان، دانشجویان، کارکنان ادارت و ..... برنامه ریزی گردیده و قابل اجراست.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان هدف از اجرای این طرح را توسعه علم ورزش، افزایش گرایش به ورزش با توسعه خدمات علمی، بهره‌گیری از پتانسیل‌های موجود، تلاش برای تنوع بخشی در ارائه خدمات ورزشی و افزایش درآمدزایی ذکر کرد و ابراز امیدواری نمود: این طرح برای کارکنان دانشگاه و دیگر ادارات شهرستان نیز برگزار شود.