کسب مقام سوم کشوری توسط دانشجوی کاراته‌کای دانشگاه کاشان در مسابقات دانشجویان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور سال 93

۱۳ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۲:۵۵ کد : ۳۶۳۸ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از کسب مقام سوم کشوری توسط دانشجوی کاراته‌کای این دانشگاه در مسابقات دانشجویان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور خبرداد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از کسب مقام سوم کشوری توسط دانشجوی کاراته‌کای این دانشگاه  در مسابقات دانشجویان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور خبرداد.

محمد رمضانی علوی اظهار داشت: "امیر مسعود زرگری" کاراته کای اعزامی دانشگاه کاشان در وزن 67– موفق به کسب مقام سوم کشوری در این دوره از مسابقات گردید که در این مسابقات تیم میزبان (دانشگاه شهید باهنر کرمان) به مقام قهرمانی نایل گردید و تیم دانشگاه قزوین مقام دوم و دانشگاه کردستان و شیراز به طور مشترک مقام سوم مسابقات را کسب نمودند .

وی افزود: این مسابقات به میزبانی دانشگاه شهید باهنر کرمان از تاریخ ششم تا نهم اسفند ماه جاری با حضور 15 تیم به همراه 74 ورزشکار در 6 وزن و دو سبک کمیته (مبارزه ) و کاتا (اجرای فرم) برگزار شد.