کسب مقام دوم نشریات دانشجویی دانشگاه کاشان در نخستین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاههای منطقه 4 کشور

۱۳ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۲:۵۵ کد : ۳۶۳۷ اخبار دانشگاه
مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان، از کسب مقام دوم نشریات دانشجویی این دانشگاه در نخستین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاههای منطقه 4 کشور خبر داد.

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان، از کسب مقام دوم نشریات دانشجویی این دانشگاه در نخستین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاههای منطقه 4 کشور خبر داد.

دکتر محمدرضا ذوقی گفت: نخستین دوره جشنواره نشریات دانشجویی منطقه 4 کشور از تاریخ 27 لغایت 29 بهمن در دانشگاه اصفهان برگزار گردید.

وی اظهار داشت: در این دوره از جشنواره نشریات دانشجویی منطقه چهار، دانشگاههای یزد،تفرش، قم، کاشان، پیام‌نور اصفهان، صنعتی اصفهان، دانشگاه اصفهان، هنر اصفهان، صنعتی اراک، دانشگاه شهرکرد، پیام‌نور چهارمحال و بختیاری و صنعتی قم در 13 غرفه آثار خود را به نمایش گذاشتند.

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان افزود: در اختتامیه این جشنواره، نشریه دانشجویی «12» از کانون نگاه سبز دانشگاه کاشان حائز رتبه دوم گردید.