برگزاری آزمون دکترا با رقابت 1131 داوطلب در دانشگاه کاشان

۱۲ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۵:۴۲ کد : ۳۶۳۵ اخبار دانشگاه
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان، از شرکت یک هزار و 131 داوطلب در آزمون نیمه متمرکز دکترای سال 94، در این دانشگاه خبر داد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان، از شرکت یک هزار و 131 داوطلب در آزمون نیمه متمرکز دکترای سال 94، در این دانشگاه خبر داد.

دکتر محمد الماسی اظهار داشت: در این آزمون 687 داوطلب آقا و 444 داوطلب خانم ثبت نام نموده‌اند که در 141 رشته گرایش، با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان، با اشاره به برگزاری دومین دوره آزمون دکترا در این دانشگاه افزود: دانشگاه کاشان به عنوان یکی از حوزه‌های برگزاری آزمون ورودی دکترا سال 93 از سوی سازمان سنجش آموزش کشور تعیین گردید که در آزمون سال گذشته یک هزار و 261 داوطلب شرکت نمودند.

آزمون دکترا روز جمعه پانزدهم اسفند‌ماه سال‌جاری همزمان با سراسر کشور در دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان برگزار می شود.