تودیع و معارفه مدیر تحصیلات تکمیلی

۱۴ آبان ۱۳۸۶ | ۱۲:۰۱ کد : ۳۶۳ اخبار دانشگاه

دکتر علی قربان‌پور استادیار گروه مهندسی مکانیک به عنوان مدیر جدید تحصیلات تکمیلی دانشگاه معرفی شد. دکتر سیدجواد ساداتی‌نژاد در آیین تودیع و معارفه که روز شنبه 6/8/86 برگزار شد با ستایش از زحمات و خدمات دکتر حسین نعیمی در سمت مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه به ویژه در دوره راه‌اندازی این مدیریت، اظهار امیدواری کرد دکتر علی قربان‌پور در ادامه راه بتواند با هماهنگی با معاونت آموزشی در رسیدگی به امور دانشجویان تحصیلات تکمیلی، برگزاری مطلوب و توأم با سلامت آزمون دکتری و توسعه رشته گرایش‌های تحصیلات تکمیلی به ویژه در مقطع دکتری بتواند گام‌های مؤثری بردارد.

دکتر حسین نعیمی هم با ذکر پیشینه‌ای از نحوه شکل‌گیری مدیریت تحصیلات تکمیلی در دانشگاه کاشان و سابقة شش سال حضور خود در آن مدیریت عمده فعایت‌های خود در این مدت را در موارد زیر دانست:

استفاده از تجربیات سایر دانشگاه‌ها، اخذ موافقت سازمان سنجش برای برگزاری آزمون کارشناسی ارشد، ثبت نام دانشجویان جدید الورود، زمینه‌سازی استفاده مطلوب دانشجویان ارشد و دکتری از سایت کامپیوتر، ساماندهی و نظارت بر برگزاری جلسات دفاعیه، تشکیل شورای تحصیلات تکمیلی از سال 82، تهیه و تنظیم آیین‌نامه پذیرش دانشجویان دکتری، سامان‌بخشی و تهیه دستورالعمل برای پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری، بررسی نحوه توسعه رشته گرایش‌های تحصیلات تکمیلی و ارائه به شورای دانشگاه، برگزاری آزمون جامع دکتری، تهیه آلبومی از دانشجویان دوره کارشناسی ارشد، تهیه و تدوین و تصویب آیین‌نامه تشویقی و حمایتی رتبه‌های اول کارشناسی ارشد، تدوین آیین‌نامه اجرایی پذیرش دانشجویان دارای استعداد درخشان، ‌تسریع در اجرایی کردن دستورالعمل دوره دکتری (ارسالی از سوی وزارت متبوع)، نظارت و تنظیم و تهیه گزارش هیأت داوران جلسه‌های دفاعیه و ...

وی تعداد رشته گرایش‌های کارشناسی ارشد را 30 رشته گرایش و در مقطع دکتری 2 رشته، تعداد دانش‌آموختگان کارشناسی ارشد دانشگاه را 400 نفر و تعداد دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی را 600 نفر عنوان کرد و از هممه همکارانش در حوزه مدیریت تحصیلات تکمیلی تشکر کرد.

دکتر قربان‌پور هم با تشکر از خدمات دکتر نعیمی از عزم خود در جهت تلاش برای ارتقای تحصیلات تکمیلی دانشگاه خبر داد و گفت تحصیلات تکمیلی می‌تواند بستری مناسب برای ایجاد پژوهشکده‌ها و دانشکده‌های جدید باشد.

وی همچنین تلاش در زمینه بالابردن تعداد مقالات ISI اعضای هیأت علمی دانشگاه را مورد تأکید قرار داد و اظهار امیدواری کرد بتواند در مدت مسئولیتش در این مدیریت منشأ خدمات ماندگاری باشد.