هم‌اندیشی اساتید حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کاشان

۱۰ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۵:۳۷ کد : ۳۶۲۸ اخبار دانشگاه
هم‌اندیشی اساتید حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کاشان با حضور حجت الاسلام و المسلمین روحانی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان و اساتید حوزه برگزار شد.

رییس دانشگاه کاشان با تشکر از برگزار‌کنندگان جلسه گفت: یکی از مشکلات فعلی دانشگاه، ارتباط ضعیف اساتید با دانشجویان است.

دکتر عباس زراعت اخلاق محوری را لازمه موفقیت در امور دانست و اظهار داشت: در حال حاضر چرا ما بزرگانی همچون شیخ مفید و شیخ انصاری و ... را نداریم؟ چون شیوه های شاگرد پروری آن زمان از بین رفته است.

وی با بیان اینکه آداب المتعلمین کمرنگ شده است افزود: با توجه به رعایت نکردن اصول و روش‌های تعلیم و تربیت، احترام بین دانشجو و استاد کم شده است.

رئیس دانشگاه کاشان عدم ارائه مدرک در حوزه را یکی از نقاط قوت دانست و خاطر نشان کرد: دانشجویان برای کسب علوم دینی با شوق در این کلاس‌ها حاضر می‌شوند.

مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاه کاشان در این نشست به ارائه گزارشی از فعالیت‌های حوزه و مسائل آموزشی پرداخت و گفت: طبق نظرسنجی کتبی و شفاهی بعمل آمده از دین پژوهان، حوزه در ترم گذشته در روندکاری خود موفق بوده است.

حجت الاسلام شبانی با اشاره به تبیین شیوه جدید در انتخاب و جذب دین پژوهان اظهار داشت: در این ترم با توجه به رویکرد جدید مرکز در راستای جذب نیروی فعال، افرادی بکار گرفته شدند که دغدغه‌مند و انقلابی بوده و به دنبال رشد و شکوفایی می باشند.

در ادامه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری حجت الاسلام روحانی ضمن تشکر از زحمات اساتید به موضوع اهمیت وجود حوزه در دانشگاه اشاره نمود.