دیدار رئیس دانشگاه کاشان با رئیس پژوهشکده ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

۰۹ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۵:۴۱ کد : ۳۶۲۶ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه کاشان با پروفسور زمانی رئیس پژوهشکده ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری در حاشیه اجلاس وزرای علوم، تحقیقات و فناوری کشورهای غیر متعهد دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار مذاکراتی فی‌مابین پروفسور زمانی رئیس پژوهشکده ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، دکتر زراعت رئیس دانشگاه کاشان و مدیران همکاری‌های علمی و بین‌المللی این پژوهشکده و دانشگاه کاشان برگزار شد.

هر دو طرف بر لزوم همکاری‌های مشترک پژوهشی، آموزشی با توجه به کاربری های نوین مهندسی ژنتیک در زمینه‌های مختلف علوم و مهندسی تاکید کردند.

در این مذاکرات مقدماتی، مقرر شد در آینده نزدیک تیمی از افراد علاقمند اعضای هیات علمی دانشگاه در پیگیری و برنامه‌ریزی اینگونه فعالیت‌ها از پژوهشگاه بازدیدی به عمل آورند.