کسب رتبه های اول آزمون سراسری دکترا توسط دانشجویان دانشگاه کاشان

۰۲ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۶:۴۰ کد : ۳۶۱۸ اخبار دانشگاه
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان از کسب رتبه های برتر آزمون سراسری دکترا توسط دانشجویان این دانشگاه خبر داد.

دکتر محمد الماسی گفت: مهندس "محمدحسن گلپایگانی" دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه مهندسی معدن دانشکده مهندسی به راهنمایی دکتر "عبداله زاده"، "معصومه محمدی" دانش آموخته کارشناسی ارشد نانو فیزیک به راهنمایی دکتر خوشنویسان و "سیدمحمدمهدی حسینی اطهر" دانش آموخته کارشناسی ارشد رشته متالوژی مواد به راهنمایی دکتر طولمی نژاد حائز رتبه اول مرحله اول آزمون دوره دکتری شدند.

وی اظهار داشت: ابراهیم انوشا دانش آموخته کارشناسی رشته مهندسی شیمی نیز موفق به کسب رتبه دوم کارشناسی ارشد گردید.