دیدار رئیس دانشگاه کاشان با معاون علمی و فناوری رئیس جمهور

۰۶ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۵:۳۶ کد : ۳۶۱۷ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه کاشان در تاریخ دوم اسفند ماه جاری با دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور دیدار کرد.

رئیس دانشگاه کاشان در تاریخ دوم اسفند ماه جاری با دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور دیدار کرد.

در این دیدارکه نماینده محترم شهرستان‌‌‌‌‌‌های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشتند، پیرامون نحوه حمایت ها و تعاملات معاون علمی فناوری رئیس جمهور با دانشگاه کاشان مذاکراتی انجام شد.

دکتر زراعت افزود: در این دیدار از سوی دانشگاه کاشان پیشنهاد شد حمایتهای دولت در مورد فعالیت های پژوهشی خیرین نیز به مانند فعالیت های عمرانی تعریف شود.

وی خاطر نشان کرد: معاون علمی رئیس جمهور از این پیشنهاد استقبال نمود و وعده داد در این زمینه پیگری نماید.

دکتر زراعت افزود: در این دیدار معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از اساتید دانشگاه خواست تا فعالیتهای خود را در زمینه طرح‌های فناوری که منتهی به تولید شود متمرکز نمایند تا در این صورت از حمایت‌های معاونت علمی و فناوری هم بهره مند شوند.