تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی - پژوهشی بین دانشگاه‌های استراسبورگ و کاشان

۰۶ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۵:۴۱ کد : ۳۶۱۵ اخبار دانشگاه
مسئول دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه کاشان گفت: پیرو مذاکرات و نشست قبلی در آبان‌ماه سال جاری با حضور خانم پروفسور مایر و پروفسور بیک باغبان در دانشگاه کاشان، تفاهم‌نامه همکاری‌های پژوهشی و آموزشی بین این دانشگاه و دانشگاه استراسبورگ روز یکشنبه سوم اسفند ماه جاری به امضاء رسید.

دکتر محمدرضا مزدیان‌فرد اظهار داشت: دانشگاه کاشان جزء معدود دانشگاه‌های ایران است که به توصیه اعضای هیأت علمی بازدید‌کننده قبلی برای همکاری با این دانشگاه بزرگ و مهم اروپایی- فرانسوی مورد تأیید قرار گرفته‌است.

وی به نقل از پروفسور مایر، با اشاره به اینکه دانشگاه استراسبورگ در شرایط معمول علاقمند به همکاری با حداکثر سه دانشگاه برتر ایران بوده‌است، افزود: پتانسیل تحقیقاتی– آموزشی بالای دانشگاه کاشان، کادر فعال و جوان، مدیریت آینده‌نگر و پیشرو آن مبتنی بر برنامه‌ریزی منطقی و توسعه همکاری‌های بین‌المللی، ارتباطات منطقه‌ای گسترده و دیدگاه‌های همکاری جمعی، از جمله دلایلی بودند که در توصیه تیم مذاکر‌ه­ کننده قبلی مورد توجه دانشگاه استراسبورگ واقع شدند.

وی خاطر نشان کرد: روال اجرایی این همکاری طبق توافق طرفین به این صورت تدوین‌شده که در دو سال بعد، فعالیت‌های مشترکی برای ایجاد همکاری‌های ریشه‌ای پی‌ریزی می‌شود و پس از دو سال با توجه به روند پیشرفت و مشخص‌شدن حوزه همکاری و حجم کارهای مشترک هر دو دانشگاه، اقدام به عقد قرارداد اجرایی در زمینه‌های مختلف آموزشی و پژوهشی بین دو دانشگاه خواهد‌شد.

دکتر مزدیان‌‌فرد با اشاره به امضاء این تفاهم‌نامه اظهار امیدواری کرد: که روابط بین اعضای هیات علمی و پژوهشگران در دو دانشگاه هر چه بیشتر توسعه یافته و در زمینه‌های مورد توافق اقدام مثمر‌ثمر به عمل آید.

در این تفاهم‌نامه هر دو دانشگاه موافقت کردند تا در زمینه تبادل دانشجویان تحصیلات تکمیلی، اساتید، پژوهشگران و اعضای کادر اداری تلاش نمایند همچنین در راه‌اندازی برنامه‌های پژوهشی-آموزشی مشترک، ایجاد رشته‌های مشترک تحصیلی و بین‌رشته‌ای در هر دو دانشگاه، برگزاری ویدئو کنفرانس‌های تخصصی،  تبادل اطلاعات، چاپ مقالات و ژورنال‌های مشترک، برگزاری دوره‌ها و سمینارهای مشترک تلاش خواهد شد.

دفتر همکاری‌های بین‌المللی آماده دریافت پیشنهادات همکاران گرامی در توسعه این روابط است و جدآ از تلاش بی وقفه و مخلصانه جناب آقای پروفسور بیک باغبان و سرکار خانم پروفسور مایر و لطفی که به دانشگاه کاشان داشته‌اند سپاسگزاری  می‌نماید.