وزیر علوم: دانشگاهها از مشارکت خیرین در مسائل رفاهی، ورزشی دانشجویان استفاده نمایند

۰۴ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۵:۳۵ کد : ۳۶۱۱ اخبار دانشگاه
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: با توجه به کسری بودجه، ضروری است دانشگاه ها از مشارکت خیرین در مسائل رفاهی ، ورزشی دانشجویان استفاده نمایند.

دکتر محمد فرهادی در مراسم افتتاحیه پنجاه و پنجمین گردهمایی معاونان دانشجوئی سراسر کشور که در دانشگاه تربیت مدرس 28 و 29 بهمن ماه سال جاری برگزار شد با ذکر سفر اخیر خود به کاشان با اشاره به افتتاح و کلنگ زنی چند پروژه عمرانی در دانشگاه کاشان افزود: دانشگاه ها باید در جلب مشارکت خیرین در آموزش عالی گام های موثری بردارند.

وی پذیرش دانشجویان خارجی برای دیپلماسی علمی را توسط دانشگاهها ضروری دانست و گفت: دانشگاهها باید خود را به تمامی زبانها به دنیا معرفی نمایند و از ظرفیت تحصیل دانشجویان خارجی استفاده نمایند.

دکتر فرهادی با اشاره به حضور خود در جمع دانشجویان دانشگاه کاشان افزود: نگاه امنیتی در دانشگاهها عمیقا و جدا باید حذف گردد و لازم است از راه رفاقت و دوستی با دانشجویان رفتار نمود و به آنان نگاه پدرانه داشت.