بازدید هیات رئیسه دانشگاه از خانواده جانباز شعبانی

۰۴ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۵:۳۴ کد : ۳۶۰۹ اخبار دانشگاه
رئیس و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه کاشان از خانواده حسین شعبانی جانباز دوران انقلاب و دفاع مقدس دیدار کردند.

رئیس دانشگاه کاشان هدف از این دیدار را تجلیل و ارج داشت ایثارگری‌های جانبازان انقلاب اسلامی ذکر کرد و گفت: شما جانبازان یادگاران انقلاب اسلامی هستید و اقتدار و توسعه علمی نظام، مدیون خون شهداء و از خود گذشتگی‌های شما عزیزان هست.

دکتر عباس زراعت اظهار داشت: ایثار جانبازان و آزادگان و صبر آنان در برابر سختی‌ها مسیر تعالی را در برابر فرزندان امروز کشور گشوده است.

در این دیدار همسر و دختر حسین شعبانی  نیز که از جانبازان شیمیایی دوران جنگ تحمیلی می باشند به ذکر خاطراتی از دوران جنگ تحمیلی و جانبازی خود پرداختند.

لازم به ذکر است حسین شعبانی دو مرتبه ،  یک بار در دوران انقلاب اسلامی و دیگری در دوران دفاع مقدس و جنگ تحمیلی به درجه جانبازی نائل شده است.