تفاهم برای راه اندازی شعبه IPM در کاشان

۰۴ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۵:۳۴ کد : ۳۶۰۸ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه کاشان از راه اندازی شعبه IPM (پژوهشگاه بنیادی) در این دانشگاه خبر داد.

رئیس دانشگاه کاشان از راه اندازی شعبه IPM (پژوهشگاه بنیادی) در این دانشگاه  خبر داد.

دکتر عباس زراعت گفت: در دیدار با دکتر محمد جواد لاریجانی معاون بین الملل و دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه و مدیر پژوهشگاه دانش‌های بنیادی در خصوص افتتاح شعبه IPM و پژوهشکده نجوم در دانشگاه کاشان، مقرر گردید در اسفند ماه سال جاری این شعبه با حضور ایشان در این دانشگاه افتتاح شود.

وی با اشاره به اینکه این پژوهشگاه تنها یک شعبه در اصفهان دارد اظهار داشت: این دومین شعبه‌ای است که در خارج از تهران در دانشگاه کاشان تاسیس می‌شود و زمینه اصلی فعالیت آن در زمینه حیات و زمین و نجوم می باشد.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به راه‌اندازی مرکز ملی نجوم ایران در کاشان، افتتاح این شعبه فرصت مناسبی برای تحول دانشگاه و منطقه کاشان و تبدیل این منطقه به عنوان یک مرکز بین‌المللی است.

رئیس دانشگاه کاشان با بیان اینکه پژوهشگاه علوم بنیادی ایران "IPM" در زمینه های گوناگونی فعالیت دارد افزود: آنچه که برای فعالیت در این منطقه در نظر گرفته شده است مطالبات حیاتی و تحولات زمین و پژوهش های نجومی است که به دلیل راه اندازی رصدخانه ملی ایران در کامو فرصت مناسبی برای فعالیت های علمی و پژوهشی به شمار می رود.