کسب مقام چهارم تیم تیراندازی دانشجویان دختر دانشگاه کاشان

۰۲ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۴:۰۶ کد : ۳۶۰۲ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان ازکسب مقام چهارم تیم تیراندازی دانشجویان دختر در مسابقات تیراندازی دانشگاههای سراسر کشور سال 93 خبرداد.

محمد رمضانی علوی اظهار داشت: این مسابقات به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران از تاریخ 23/11/93 لغایت 25/11/93 با حضور 11 تیم از دانشگاههای سراسر کشور (دانشگاه ارومیه، الزهرا تهران، نیروی انتظامی تهران، شهید بهشتی تهران، بیرجند ، بین الملل قزوین قزوین، سمنان، صنعتی اصفهان، علم و صنعت تهران ، فردوسی مشهد ،کاشان) برگزار گردید.

وی افزود: در این مسابقات تیم نیروی انتظامی تهران به مقام قهرمانی و تیم های فردوسی مشهد و شیراز به ترتیب مقام دوم و سوم مسابقات را بدست آوردند . در این مسابقات دانشگاه کاشان با اختلاف 5 امتیاز مقام چهارم تیمی این مسابقات را کسب نمود.

وی خانم ها سهیلا عباسی منفرد (375 امتیاز)، معصومه سادات هاشمی(297 امتیاز) ، فاطمه حاجی قربانی (301) را از اعضای تیم تپانچه و الهام کرمعلی (335 امتیاز) را عضو انفرادی تیراندازی با تفنگ برشمرد.