دکتر جواد صفایی قمی مدیر گروه همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه شد

۱۳ آبان ۱۳۸۶ | ۱۲:۱۹ کد : ۳۶۰ اخبار دانشگاه

چهارشنبه 2/8/86 از سوی دکتر سیدجواد ساداتی‌نژاد، دکتر جواد صفایی قمی به عنوان مدیر گروه همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه معرفی شد.

دکتر ساداتی‌نژاد در این مراسم گفت: جای گروه همکاری‌های علمی و بین‌المللی تاکنون در دانشگاه خالی بوده و یکی از سیاست‌های اصلی ما از ابتدا این بوده که رابطه با دانشگاه‌های ملی و بین‌المللی را گسترش دهیم که در این راستا با دانشگاه‌های روسیه و هند برای تبادل دانشجوی دکترا در رشته فناوری نانو مذاکره داشته‌ایم و کارهای مقدماتی انجام شده است.

وی استفاده بهینه و فعال از سیستم ویدئو کنفرانس دانشگاه را یکی از مأموریت‌های اصلی گروه همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه ذکر کرد.

دکتر جواد صفایی قمی دانشیار گروه شیمی و دانش‌آموخته دکترای شیمی آلی از دانشگاه ولانگانگ استرالیا هم عمده وظایف گروه همکاری‌های علمی و بین‌المللی را مطابق چارت سازمانی وزارتی به شرح زیر دانست.:

1. فراهم نمودن تسهیلات لازم جهت برگزاری سمینارها و کنفرانس‌های علمی منطقه‌ای و بین‌المللی

2. کمک کردن در تشکیل انجمن‌های علمی و نظارت و تقویت آنها

3. ایجاد ارتباط بین بخش‌های تحقیق کننده و استفاده کننده از نتایج تحقیقات

4. تسریع در انجام امور مربوط به شرکت اساتید در گردهمایی‌ها و کارگاه‌های آموزشی بین‌المللی

5. اعزام گروه‌هایی جهت شناسایی و بررسی وضعیت دانشگاه‌های خارجی

6.  تشویق اساتید به استفاده از فرصت‌های مطالعاتی و تسریع امور مربوطه

7. ایجاد ارتباط با مراکز فرهنگی ایران در خارج و همکاری با محققان خارجی در زمینه‌های زبان فارسی و ایران‌شناسی

8. ارتباط با مؤسسات علمی بین‌المللی و منطقه‌ای و دانشگاهی از جمله سازمان ملل متحد (سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی «یونسکو»)، سازمان کنفرانس اسلامی (کمیته دائم همکاری‌های علمی و فناوری، سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی، بانک توسعه اسلامی)، فرهنگستان علوم جهان اسلام، شبکه سازمان‌های علمی جهان سوم، مرکز فیزیک نظری عبدالسلام، سازمان همکاری‌های اقتصادی منطقه‌ای و ..

9. عقد تفاهم‌نامه‌ها و قراردادهای آموزشی، پژوهشی و فناوری در چهارچوب برنامه‌های فوق

10. تهیه و تنظیم برنامه بازدید میهمانان خارجی از دانشگاه

11. شناسایی نیروهای متخصص ایرانی و خارجی مورد نیاز دانشگاه