پنجمین جشنواره ورزشی کارکنان دانشگاه کاشان گرامیداشت دهه فجر

۲۶ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۴:۰۰ کد : ۳۵۹۶ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از برگزاری پنجمین جشنواره ورزشی کارکنان گرامیداشت دهه فجر در این دانشگاه خبر داد.

محمد رمضانی علوی با اشاره به اینکه این مسابقات از 18 بهمن ماه آغاز شده و تا دهم اسفند ماه سال جاری ادامه می‌یابد افزود: این مسابقات در رشته‌های تیراندازی، شنا، دارت، فوتبال دستی، تنیس روی میز ویژه کارمندان و اساتید در مجموعه تربیت بدنی برگزار می‌گردد.

وی از استقبال خوب کارکنان برای شرکت در این مسابقات خبر داد و لظهار داشت: این مسابقات با هدف ایجاد شور و نشاط در بین کارکنان و افزایش مشارکت آنها در فعالیت های ورزشی و توسعه ورزش همگانی برگزار می‌شود.

مدیر تربیت بدنی  نحوه برگزاری این مسابقات را نسبت به سال قبل متفاوت دانست و خاطر نشان کرد: سعی بر این است تا همکاران حضور فعالتری در فعالیت های ورزشی نظیر این مسابقات داشته باشند.