کسب مقام سوم بسیج اساتید خواهران دانشگاه کاشان در سومین جشنواره فرهنگی، ورزشی استان اصفهان

۲۵ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۳:۵۹ کد : ۳۵۹۴ اخبار دانشگاه
مسئول بسیج اساتید دانشگاه کاشان، از کسب مقام سوم تیم بسیج اساتید خواهران این دانشگاه، در سومین جشنواره فرهنگی - ورزشی بسیج اساتید دانشگاه‌های دولتی، غیرانتفاعی و آزاد اسلامی استان اصفهان "یادواره استاد شهید ولی‌الله نیکبخت" خبر داد.

دکتر جواد صفایی قمی اظهار داشت: تیم اساتید خواهران این دانشگاه در دو رشته ورزشی دارت و داژبال شرکت کردند که در مسابقات داژبال توانستند از بین شش تیم پس از یک روز رقابت به مقام سوم این مسابقات نائل شوند.

وی افزود: خانم ها دکتر نفیسه شریفی، دکتر مریم جلایی، دکتر زینب سلطانی و دکتر صدیقه کیانی، اعضای تیم داژبال اساتید این دانشگاه را تشیکل دادند.

مسئول بسیج اساتید دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: اساتید برادر این دانشگاه نیز در این جشنواره در مسابقات فوتسال، والیبال و تنیس روی میز شرکت داشتند که در مسابقات والیبال مقام چهارم این جشنواره را دریافت کردند.

مسابقات خواهران این جشنواره فرهنگی ورزشی در دانشگاه فرهنگیان پردیس فاطمه الزهرا (س)  اصفهان و مسابقات ورزشی برادران نیز در مجموعه ورزشی پوریای ولی دانشگاه آزاد اسلامی نجف‌آباد برگزار شد.

لینک انعکاس  خبر در خبرگزاری ها: