دانش آموختگی نخستین دانشجویان تبدیل انرژی در پردیس دانشگاهی دانشگاه کاشان

۲۵ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۴:۰۰ کد : ۳۵۹۳ اخبار دانشگاه
رئیس پردیس دانشگاهی دانشگاه کاشان، از دانش آموختگی نخستین دانشجویان تبدیل انرژی در پردیس دانشگاهی این دانشگاه خبر داد.

رئیس پردیس دانشگاهی دانشگاه کاشان، از دانش آموختگی نخستین دانشجویان تبدیل انرژی در پردیس دانشگاهی این دانشگاه خبر داد.

دکتر داریوش دیدبان گفت: نخستین دانشجویان کارشناسی ارشد پردیس دانشگاهی در روز دوشنبه 20 بهمن موفق به دفاع از پایان نامه خود شدند.

وی علی بلال را از جمله این دانشجویان ذکر کرد و اظهار داشت: این دانشجو از پایان نامه خود با موضوع "بررسی عددی جابه جایی آزاد در یک نمای دو جداره در مناطق آب و هوایی خشک" دفاع و دانش آموخته شد.

رئیس پردیس دانشگاهی دانشگاه کاشان افزود: علیرضا نیکخواه نیز دیگر دانشجو بود که توانست از پایان نامه خود با عنوان "بررسی عددی جابه جایی ترکیبی در یک نمای دو جداره در مناطق آب و هوایی خشک" دفاع نماید.

گفتنی استاد دکتر قنبرعلی شیخ زاده استاد راهنمای هر دو پایان نامه این دانشجویان بوده است

پردیس دانشگاهی دانشگاه کاشان در 25 رشته گرایش در دوره های کارشناسی ارشد و دکترا دانشجو دارد.