دیدار اعضای هیات رئیسه دانشگاه کاشان با خانواده شهدا

۲۵ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۳:۵۹ کد : ۳۵۹۲ اخبار دانشگاه
به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر رئیس به همراه اعضای هیات رئیسه دانشگاه کاشان با خانواده شهیدان والامقام سعید کبیری و شهید امیر‌حسین شادروان این شهرستان دیدار و گفتگو کردند.

مشاور رئیس در امور ایثارگران دانشگاه کاشان، هدف از برگزاری این دیدار را تجدید میثاق با شهدا، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و اعلام پیروی از آرمان‌های شهدا و رهبر کبیر انقلاب و مقام معظم رهبری عنوان کرد و گفت: اعضای هیات رئیسه این دانشگاه هر هفته برنامه دیدار با خانواده شهدا را در نظر دارد.

حجت‌الاسلام شیخ‌زاده دیدار با خانواده های معزز را توفیقی برای مسئولین دانست و اظهار داشت: همه ما مدیون و مرهون ایثارگری شهدا در طول دوران دفاع مقدس هستیم و افتخارات امروز ما در عرصه‌های مختلف مرهون خون پاک شهداست.

مدیر شاهد و امور ایثارگران  دانشگاه کاشان از برگزاری یادواره شهدا خبر داد و افزود: این یادواره چهارم اسفند همراه با برنامه های متنوع در این دانشگاه برگزار می‌شود.