تدریس کتابهای آیت‌الله سبحانی برای دانشجویان دکترا رشته حقوق

۲۲ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۳:۵۹ کد : ۳۵۸۹ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه کاشان از تدریس و شرح کتابهای آیت‌الله سبحانی برای دانشجویان دوره دکترای رشته حقوق دانشگاه خبر داد.

رئیس دانشگاه کاشان از تدریس و شرح کتابهای آیت‌الله سبحانی برای دانشجویان دوره دکترای رشته حقوق دانشگاه خبر داد.

دکتر عباس زراعت با اشاره به دیدار هفته گذشته خود با آیت‌الله سبحانی افزود: در این دیدار توافق گردید که مجموعه چهار جلدی کتاب اصول ایشان با عنوان "المبسوط فی الاصول" برای تدریس در دوره دکترای رشته حقوق و فقه مورد شرح قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه تاکنون دو جلد از کتابهای اصولی حضرت آیت‌الله سبحانی را برای استفاده دانشجویان در دوره‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته حقوق و فقه شرح نموده ام اظهار داشت: کتاب "الموجز" و کتاب"الوسیط" عنوان کتابهای مذکور می باشد که در علم اصول به رشته تحریر در آمده است.

رئیس دانشگاه کاشان با بیان اینکه کتابهایی همچون کنایه و معالم که به صورت سنتی در حوزه‌های علمیه تدریس می‌شود جنبه آموزشی ندارد و برای تحقیق و پژوهش نگارش یافته است افزود: حضرت آیت‌الله سبحانی کتابهای مذکور را به شیوه آموزش برای تدریس در حوزه‌های علمیه تدوین نموده‌اند.

گفتنی است: دکتر زراعت  نیز این کتابها را با شرح حقوقی تدوین نموده‌اند تا در دانشگاه‌ها  در دوره‌های کارشناسی ارشد و دکترا تدریس شود.