جلسه هم اندیشی ائمه جماعات دانشگاه کاشان

۲۰ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۲:۰۸ کد : ۳۵۸۳ اخبار دانشگاه
جلسه هم‌اندیشی ائمه جماعات دانشگاه کاشان با حضور مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان برگزار شد.

مسئول ائمه جماعات دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم مطالبی را در مورد فضیلت نماز و نیز نکاتی در مورد اهمیت این جایگاه رفیع در دانشگاه و فرصت خدمت به دانشجویان بیان نمود.

حجت الاسلام سجاد امیدی گیلانی، هدف از این هم‌اندیشی را هم‌افزایی و تشریک مساعی بین ائمه جماعات ذکر کرد.

در این جلسه تعداد 17 نفر از ائمه جماعات شرکت داشتند هر یک از ائمه جماعات گزارشی از فعالیتهای خود در طول ترم را بیان نموده و نقطه نظرات و مشکلات موجود در فضای نماز را مطرح کردند.

سپس در پایان، حجت الاسلام و المسلمین علی روحانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سخنانی را راجع به جایگاه روحانیت در جامعه خصوصا دانشگاه ذکر و با استفاده از خطبه 150 نهج البلاغه نکاتی اخلاقی بسیار جامعی در راستای پیشبرد اخلاقی بیان نمودند.