نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل: ایجاد پارک علم و فناوری در دانشگاه کاشان ضروری است

۲۰ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۲:۰۸ کد : ۳۵۸۲ اخبار دانشگاه
نماینده مردم شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی ایجاد پارک علم و فناوری در کاشان را ضروری دانست و گفت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باید با توجه به پتانسیل بالقوه دانشگاه کاشان، ایجاد پارک علم و فناوری در این دانشگاه را مورد تصویب قرار دهد.

تیمسار عباسعلی منصوری در نشست شورای دانشگاه و جمع خیرین دانشگاه کاشان اظهار داشت: دانشگاه کاشان با دارابودن دانشکده‌ها و پژوهشکده‌های مختلف در زمینه‌های فرش، انرژی، اسانس و نانو علاوه بر اینکه مجموعه آموزشی است مجموعه صنعتی نیز می باشد.

وی به ایجاد بزرگترین رصدخانه خاورمیانه در منطقه کامو کاشان اشاره کرد و افزود: در راستای تبادلات هر چه بیشتر علمی و بین‌المللی و انجام کارهای تحقیقاتی و پژوهشی منجمان و محققان، تصویب پژوهشکده نجوم نیز در این دانشگاه لازم است.

نماینده مردم شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی حرکت در مسیر پیشرفت را از برنامه های دولت دانست و خاطر نشان کرد: با همدلی مجموعه دولت، ملت و مردم می‌توان گام مهمی را در مسیر توسعه کشور برداشت.