نامه رهبرمعظم انقلاب، باب جدیدی در حرکت فرهنگی نظام جمهوری اسلامی در عرصه بین المللی بود

۲۰ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۲:۰۷ کد : ۳۵۸۱ اخبار دانشگاه
معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در خصوص نامه رهبر معظم انقلاب به جوانان اروپا و آمریکای شمالی گفت: از نگاه وزارت علوم، پیام رهبر معظم انقلاب به جوانان اروپا و آمریکای شمالی، یک باب جدیدی در حرکت فرهنگی نظام جمهوری اسلامی در عرصه بین المللی است.

دکتر سید ضیاء هاشمی در حاشیه دیدار با آیت الله نمازی امام جمعه کاشان افزود: این نامه، پیام های خیلی شاخص و گویایی برای دانشگاهیان داشت ، چرا که ما می توانیم در سطح جهانی حرکت‌های فرهنگی خود را داشته باشیم و به نظر من این پیام یک نقطه عطفی است برای توسعه فعالیت‌های فرهنگی نظام جمهوری اسلامی و دانشگاه های ما که انشاالله بتواند در سطح بین المللی با جوانان و به ویژه جوانان فرهیخته و دانشجویان دنیا ارتباط برقرار کنند.

هاشمی با اشاره به این که این پیام می تواند مأموریت و قطب جدیدی برای دانشگاه های ما باز کند گفت: ما از ظرفیت های موجود در غرب باید استفاده کنیم و نقد‌های خود را نسبت به مکانیزم ها و ساختارهای رایج در آنجا مطرح کنیم.