دیدار وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان

۱۹ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۲:۰۶ کد : ۳۵۷۵ اخبار دانشگاه
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سفر یکروزه خود به دانشگاه کاشان با نماینده ولی فقیه و امام جمعه این شهرستان دیدار و گفتگو کرد.

دکتر محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این دیدار گزارشی از رویکرد وزارت علوم در دولت تدبیر و امید را ارائه نمود

.

آیت الله عبدالنبی نمازی نیز در این دیدار ارتقای بنیه علمی دانشگاه ها را به وزیر علوم تاکید کرد و گفت:  تقویت بنیه علمی حوزه های علمیه، ارتقای ظرفیت های خطبه های نماز جمعه در افکارعمومی و تعامل با دانشگاه باید به عنوان سه محور اصلی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار گیرد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به همراه هیات همراه  پس از دیدار با آیت الله نمازی در گلزار شهدای گمنام دانشگاه کاشان حضور یافته و  با شهدای گمنام  این دانشگاه  تجدید میثاق نمودند.