خیرمقدم روابط عمومی دانشگاه به دولت تدبیر و امید

۱۵ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۷:۳۳ کد : ۳۵۷۲ اخبار دانشگاه
خیرمقدم روابط عمومی دانشگاه به دولت تدبیر و امید

حضور پربرکت و با میمنت حضرت حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس جمهور محبوب جمهوریاسلامی ایران و دولتمردان دولت تدبیر و امید را به استان پهناور، تاریخی، بزرگ‌خیز و شهید پرور اصفهان خیر مقدم گفته و توفیقات روزافزونشان را از درگاه خداوند بزرگ و منان مسئلت داریم.

یقیناً این سفر، سرشار از برکات و ثمرات برای این استان و همه شهروندان شهرها و روستاهای آن خواهد بود.

شهر کاشان نیز مفتخر به میزبانی چهره ممتاز دولت تدبیر و امید حضرت حجت‌الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر علوی وزیر محترم اطلاعات می‌باشد و امید می‌رود در این حضور علاوه بر انجام برنامه‌های جاری جلسات وافتتاحیه‌ها، فرصت مناسبی نیز برای بررسی نیازها و خواسته‌های حقه شهروندان دارالمؤمنین کاشان باشد.

از درگاه خداوند متعال سلامت و سربلندی همه خدمتگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی را مسئلت داریم.