حضور و سخنرانی رئیس دانشگاه کاشان در نخستین همایش آینده پژوهی

۱۴ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۸:۰۰ کد : ۳۵۶۳ اخبار دانشگاه
نخستین همایش آینده پژوهی در فناوری های نوین با مشارکت پژوهشگاه شاخص پژوه و دانشگاه کاشان با حضور گسترده اساتید، دانشجویان و نخبگان فناوری های نوین و آینده پژوهی برگزار شد.

در این همایش که از محورهای آینده نگاری علم و فناوری، آینده پژوهی و فرآورده های زیستی، فناوری های پزشکی و دارویی، نانو زیست فناوری در محیط زیست، آینده پژوهی و فرآورده های طبیعی و آینده نگاری زیست فناوری تشکل شده بود، دکتر عباس زراعت رئیس دانشگاه کاشان از سخنرانان اصلی نوبت صبح بود.

شایان ذکر است همایش آینده پژوهی که با پیام دکتر نهاوندیان سرپرست دفتر نهاد ریاست جمهوری آغاز شد، در نوبت صبح با سخنرانی اساتید دیگری چون دکتر محمد فقیدتی دبیر علمی همایش، دکتر قوام شهیدی دبیر شورای ایرانیان خارج از کشور، دکتر قره ریاضی رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی کرج، دکتر امیرناظمی، دکترمحمدرضا نقوی رئیس مرکز ذخایر ژنیکی و زیست فناوری کشور، دکتر لطیفی رئیس مرکز بیوتکنولوژی دانشگاه بقیه الله و دکتر مینایی تهرانی از دانشگاه شهید بهشتی ادامه یافت.

این همایش که در دو نیم روز صبح و بعد از ظهر تشکیل شد، با برگزاری کارگاه های تخصصی و ارائه مقالات برتر به کارگاه پایان داد.