انتصاب مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه کاشان به عنوان دبیر شورای امور اداری منطقه 6 کشور

۱۴ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۷:۳۹ کد : ۳۵۵۹ اخبار دانشگاه
طی حکمی از سوی معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آقای محمد عصاری مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه کاشان به عنوان دبیر شورای امور اداری منطقه 6 کشور منصوب شد.

دکتر محمد حسین امید در این حکم افزوده است: نظر به تشکیل شورای امور اداری مناطق نه گانه کشور و بنا بر تصویب شورای امور اداری دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی منطقه 6، بدینوسیله مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه کاشان به عنوان دبیر آن منطقه منصوب می شوید.

معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این حکم خطاب به آقای عصاری اظهار امیدواری کرده است: در پرتو عنایات خدواند متعال، با هماهنگی و همکاری معاونت محترم اداری و مالی و سایر مدیران آن دانشگاه و مدیران امور اداری دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی آن منطقه، در انجام امور محوله موفق و مؤید باشید.