اعزام حدود 400 دانشجوی دانشگاه کاشان به مشهد مقدس

۱۵ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۸:۰۲ کد : ۳۵۵۸ اخبار دانشگاه
معاون فرهنگی دانشگاه کاشان از اعزام حدود 400 دانشجوی این دانشگاه به مشهد مقدس خبر داد.

دکتر حسین ستار، با اشاره به اینکه حدود 200 نفراز این تعداد، دانشجوی دختر و مابقی دانشجوی پسر این دانشگاه هستند اظهار داشت: دانشجویان دختر از هفتم تا دوازدهم ماه جاری به وسیله چهار دستگاه اتوبوس به مشهد مقدس اعزام شده و دانشجویان پسر نیز از بیستم تا بیست و پنجم به این سفر معنوی اعزام می شوند.

وی افزود: دانشجویان دختر در این سفر معنوی علاوه بر حضور در بارگاه نورانی حضرت ثامن الحجج و شرکت در مراسم های خاص، از برنامه های فرهنگی این سفر نیز بهره مند شدند.

معاون فرهنگی دانشگاه کاشان بازدید از فرهنگسرا، بوستان و نمایشگاه موضوعی زیارت، موزه آستان قدس رضوی و شرکت در همایش ضامن آهو را از برنامه های فرهنگی اردوی دانشجویان دختر ذکر کرد و گفت: در این سفر همچنین حلقه های معرفت، مسابقات فرهنگی دلنوشته، عکس و خاطره نویسی برگزار شد.

در پایان این سفر هدایایی به رسم یادبود به دانشجویان اهدا شد.

اردوی دانشجویان به مشهد مقدس با همکاری هیات دانشجویی فاطمیون و معاونت و مدیریت فرهنگی دانشگاه کاشان برگزار شد.