اعلام آمادگی دانشگاه کاشان برای مشارکت در برگزاری همایش بزرگداشت مقام عالی حضرت آیت‌الله مدنی

۰۸ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۷:۳۹ کد : ۳۵۵۳ اخبار دانشگاه
 در ادامه سلسله نشست‌ها و دیدارهای رئیس واعضای هیأت رئیسه دانشگاه کاشان با علمای شهر، آیت‌الله زاده مدنی میزبان مسولین دانشگاه بود.

در این دیدار گرم و صمیمی حجت‌الاسلام حاج آقا محمدمدنی فرزند حضرت آیت‌الله العظمی حاج رضا مدنی کاشانی با برشمردن ویژگی‌های مرحوم ابویش گفت: ایشان هر شب را تا نیمه‌های شب مشغول مطالعه بود و همیشه به جوانان توصیه می‌کرد که در تحصیل و علم‌آموزی با جدیت و مداومت حرکت کنند.

وی با اشاره به اهمیت نقش و اهمیت ترویج مفاهیم دینی به ویژه فرهنگ عفاف و حجاب افزود: شما مسئولین دانشگاه باید با ابزارهای تشویقی زمینه‌ساز رعایت عفاف و و حجاب در این محیط علمی و  فرهنگی باشید.

آیت‌الله زاده مدنی با ذکر خاطراتی از مرحوم پدرش گفت توصیه ایشان به بنده این بودکه کاری کن که محتاج مردم نباشی.

در این دیدار رئیس دانشگاه با ارائه گزارشی از وضعیت جاری و فعالیت‌های دانشگاه گفت: دانشگا‌ه آمادگی دارد کتب خطی حضرت آیت‌الله العظمی  مدنی را تصحیح و چاپ نماید.

دکتر عباس زراعت همچنین از آمادگی دانشگاه برای برگزاری همایش بزرگداشت مقام علمی حضرت‌آیت‌الله مدنی خبر داد.