پرداخت بیش از هشت میلیارد ریال وام به دانشجویان دانشگاه کاشان

۰۶ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۷:۳۳ کد : ۳۵۴۵ اخبار دانشگاه
معاون دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: صندوق رفاه دانشجویی این دانشگاه بیش از 8 میلیارد و 19 میلیون و 696 هزار ریال وام به دانشجویان این دانشگاه در نیمسال اول سال 94-93 پرداخت کرده است.

معاون دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: صندوق رفاه دانشجویان بیش از 8 میلیارد و 19 میلیون و 696 هزار ریال وام به دانشجویان این دانشگاه در نیمسال اول سال 94-93 پرداخت کرده است.

دکتر قنبرعلی شیخ زاده افزود: این میزان وام به یک هزار و 789 نفر دانشجوی متقاضی دریافت وام در قالب وام تحصیلی، شهریه، ازدواج، ودیعه مسکن، ضروری، مسکن، تحصیلی و ضروری دانش هسته‌ای، تحصیلی و ضروری ممتاز و نمونه، تغذیه و وام حج پرداخت شده است.

وی انجام مراحل صدور دفترچه اقساط وام های دریافتی، برای دانشجویان فارغ‌التحصیل به تعداد 479 نفر، تسویه وام‌ها، بدهی خوابگاه، اقساط معوق، جریمه دیرکرد، درخواست تسویه نهایی دانشجویان فارغ‌التحصیل در سیستم صندوق رفاه دانشجویان به تعداد 1349و ثبت اطلاعات دانشجویان در سیستم بایگانی الکترونیکی حدود دوازده هزار و 465 نفر را از جمله فعالیت‌های اداره رفاه دانشجویی در نیمسال تحصیلی 1-93 ذکر کرد.

شیخ زاده اظهار داشت: چیدمان و مرتب سازی بایگانی دستی، ثبت اطلاعات دانشجویان جدیدالورود در سامانه صندوق رفاه اعم از سند تعهد محضری، ثبت درخواست وام ها، مدارک تأهل، اطلاعات سجلی، انجام امور دانشجویان متقاضی استفاده از بیمه تکمیلی (دریافت مدارک، رفع ناقصی، پرداخت خسارت، تحویل مدارک برگشتی) به تعداد 456 نفر از دیگر فعالیت‌های اداره رفاه دانشجویی طی نیمسال تحصیلی 1-93 بوده است.