عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی: کاشان قطب دانش کشور است

۰۵ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۵:۰۲ کد : ۳۵۴۳ اخبار دانشگاه
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی گفت: کاشان قطب علم و دانش در کشور است.

دکتر عباسعلی منصوری در جمع اعضای هیات رئیسه دانشگاه کاشان با اشاره به اینکه رمز اقتدار نظام جمهوری اسلامی توسعه علمی است اظهار داشت: باید با مدیریت و برنامه‌ریزی صحیح و ارتباط با دیگر کشور‌ها در راستای انتقال و نشر علم و دانش کوشید.

وی با اشاره به پتانسیل‌های بالقوه کاشان در زمینه‌های مختلف علمی، پژوهشی اقتصادی و فرهنگی افزود: کاشان باید با بهره‌گیری از ظرفیت هایش، با استان‌های بزرگی همچون اصفهان و قم به رقابت پردازد.

نماینده مردم شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی به ایجاد منطقه ویژه اقتصادی در کاشان اشاره کرد و گفت: ایجاد این منطقه که به عنوان بندر خشک محسوب می‌شود، فرصت مناسبی برای حضور سرمایه‌گذاران و توسعه کاشان در تمامی زمینه هاست.

وی با بیان اینکه اقتصاد کشور بدون علم معنا ندارد خاطر نشان کرد:  دانشگاه کاشان باید با ارتباط صنعت و استفاده از تجربیات و ارائه تحقیقات علمی، زمینه توسعه اقتصادی این منطقه را فراهم سازد.

منصوری پیشرفت کاشان را باعث ترقی شهر آران و بیدگل دانست و خاطر نشان کرد: با توسعه کاشان پیشرفت شهرهای اطراف نیز سرعت بیشتری خواهد گرفت.