کسب عنوان قهرمانی تیم اساتید در مسابقات والیبال کارکنان مرد(جام محرم) دانشگاه کاشان

۰۴ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۷:۳۳ کد : ۳۵۴۲ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان، از برگزاری مراسم اختتامیه مسابقات والیبال کارکنان مرد با قهرمانی تیم اساتید دانشگاه خبر داد.

محمد رمضانی گفت: در این دوره از مسابقات که از مهرماه لغایت پایان دیماه با حضور 6 تیم در مجموعه ورزشی پویش برگزار شد، تیم اساتید متشکل از آقایان دکتر مسعود همدانیان، مجید منعم زاده، رضا رمضانی آرانی، سید احمد مدنی، کیوان شریف مرادی، محمد شیرازی، عبدالحمید بامنیری، جواد حسین زاده موفق به کسب مقام اول شدند .

وی اظهار داشت: تیم ایثار و تیم فجرکارمندان به ترتیب مقام دوم و سوم مسابقات را کسب نمودند.

مدیر تربیت بدنی افزود: با توجه به اینکه کارکنان سرمایه های اصلی دانشگاه می باشند، هدف از برگزاری این مسابقات تنوع بخشی به فعالیتهای ورزشی و افزایش مشارکت دانشگاهیان اعم از کارمندان و اساتید و ایجاد همدلی و همگرایی در پیشبرد اهداف عالیه دانشگاه می باشد.