معرفی اعضای جدید هیات بدوی انتظامی دانشگاه کاشان

۲۷ دی ۱۳۹۳ | ۱۱:۵۰ کد : ۳۵۲۸ اخبار دانشگاه
طی حکمی از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اعضای جدید هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات انتظامی اعضای هیأت علمی دانشگاه کاشان معرفی شدند.

رئیس دانشگاه کاشان گفت: بر اساس این حکم آقایان دکتر رضا جهانی نژاد، دکتر عباسعلی فراهتی و دکتر سعید قماشی به عنوان اعضای جدید هیأت بدوی دانشگاه کاشان معرفی شدند.

دکتر عباس زراعت افزود: صلاحیت‌ رسیدگی‌ به‌ تخلفات‌ انتظامی‌ اعضای‌ هیات‌ علمی‌ با هیات‌ بدوی‌ است.

شایان ذکر است: پیش از این آقایان دکتر موحدی محب، دکتر رضا شجری، دکتر جواد صفایی قمی و دکتر سید عبدالمهدی هاشمی مسئولیت هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات انتظامی اعضای هیأت علمی دانشگاه کاشان را بر عهده داشتند.