دیدار رئیس دانشگاه کاشان با نوه مرحوم ارباب تفضلی

۱۴ دی ۱۳۹۳ | ۱۳:۱۳ کد : ۳۵۰۸ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه کاشان به همراه اعضای ستاد توسعه این دانشگاه، روز جمعه دیداری با نوه مرحوم ارباب تفضلی در تهران داشتند.

رئیس دانشگاه کاشان به همراه اعضای ستاد توسعه این دانشگاه، روز جمعه دیداری با صبیه و  نوه مرحوم ارباب حسن تفضلی پدر نساجی ایران در تهران داشتند.

دکتر عباس زراعت در این دیدار، خدمات ارائه شده مرحوم ارباب تفضلی به صنعت کشور را قابل تقدیر دانست و افزود: دانشگاه کاشان برای تجلیل از خدمات این بزرگوار، همایش بزرگداشت و جایزه ارباب تفضلی را پیش رو دارد.

وی از اعلام آمادگی این دانشگاه برای تهیه موزه نساجی ارباب تفضلی خبر داد و تصریح کرد: در این موزه می توان امکانات سخت افزاری از صنعت نساجی قدیم را ارائه نمود.

دکتر زراعت خاطر نشان کرد: در راستای تجلیل و تکریم از شخصیت این بزرگوار، دانشگاه کاشان همچنین علاقمند است تا زندگی مرحوم ارباب تفضلی را در قالب فیلم و کتاب تهیه نماید.