دیدار رئیس و اعضای ستاد توسعه دانشگاه کاشان با خیرین

۱۴ دی ۱۳۹۳ | ۱۳:۱۳ کد : ۳۵۰۷ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه کاشان به همراه اعضای ستاد توسعه این دانشگاه روز جمعه، نشستی صمیمانه با خانواده های خیرین مرحوم حاج خلیل ترکیان و آقای هاشمیان در تهران داشتند.

رئیس دانشگاه کاشان با تاکید بر نقش و اهمیت این گونه دیدارها، مهم ترین هدف از این نشست ها را  قدردانی و قدرشناسی از خیّرین و اقدامات ارزشمند آنان عنوان کرد.

دکتر عباس زراعت حمایت واقفین و خیرین را برای توسعه علمی حایز اهمیت دانست و افزود: مهیا ساختن امکانات لازم در دانشگاه ها، سبب ایجاد آسایش و آرامش در دانشجویان می شود، که این آرامش نیز موجبات ارتقای علمی و فرهنگی جامعه را فراهم می کند.
وی با اشاره به اینکه خانواده ها نیز نقش مؤثری در حمایت خیرین دارند اظهار داشت: مدیریت دانشگاه سعی دارد تا دیدار با خانواده های خیرین را در راستای، تجلیل و ارج نهادن به خدمات خیرین و برقراری ارتباط و ارج داشت خانواده های گرامیشان داشته باشد.

دکتر زراعت همچنین در هفته گذشته دیداری با خیر گرانقدر حاج آقا مبینی در اصفهان داشتند و بر لزوم همکاری های ایشان با دانشگاه کاشان تاکید نمودند.