موفقیت دانش آموخته دانشگاه کاشان در جشنواره عکس آساهی شیمبون ژاپن

۲۳ دی ۱۳۹۳ | ۱۱:۵۰ کد : ۳۵۰۳ اخبار دانشگاه
اثر عکس "سید علی میرعمادی دانش آموخته کارشناسی ارشد رشته پژوهش و هنر دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان در هفتاد و پنجمین دوره‌ی فستیوال عکس آساهی شیمبون ژاپن برگزیده شد.

اثر عکس "سید علی میرعمادی" دانش آموخته کارشناسی ارشد رشته پژوهش و هنر دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان در هفتاد و پنجمین دوره‌ی فستیوال عکس آساهی شیمبون ژاپن برگزیده شد.

مدیرگروه هنراسلامی وپژوهش وهنر دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان گفت: این هنرمند توانست در این جشنواره به عنوان یکی ازنمایندگان ایران به عنوان دریافت کننده مدال ویژه‌ی شایسته تقدیر، در میان برگزیدگان خارجی این فستیوال معرفی شود.

دکتر امیرحسین چیت سازیان اظهار داشت: در این دوره از فستیوال ۹۲۶۴ نفراز۴۴ کشور شرکت کردند که در این بین حضور ۱۵ اثر شایسته تقدیر، از ایران معرفی شدند.

جشنواره آساهی شیمبون ژاپن با کد موسسه ی انتشاراتی آساهی شیمبون و شرکت کنون و در بخش عکس‌های چاپی با موضوع آزاد برگزار شد.