نمایشگاه عکس جاده در دانشگاه کاشان

۰۹ دی ۱۳۹۳ | ۱۵:۴۸ کد : ۳۵۰۲ اخبار دانشگاه
نمایشگاه عکسی با عنوان "جاده" از استاد علیرضا نبی پور، استاد مدعو گروه صنایع دستی در نگارخانه دانشکده معماری و هنر ساختمان اسلامی دانشگاه کاشان گشایش یافت.

نمایشگاه عکسی با عنوان "جاده" از استاد علیرضا  نبی پور، استاد مدعو گروه صنایع دستی در نگارخانه دانشکده معماری و هنر ساختمان اسلامی دانشگاه کاشان گشایش یافت.

در این نمایشگاه این هنرمند چیره دست سعی کرده با عکاسی از بخش های مختلف و گوناگون مسیر سفرهای تهران به کاشان و سفر دانشجویی، هنر و خلاقیت خود را در قالب تابلوهای عکس با ابعاد 30 در 45  به نمایش بگذارد.

این استاد هنرمند با اشاره به اینکه در آن زمان که عکاسی را آغاز کردم، واژه سفر برای من معنای عکاسی داشت افزود: از زمانی که تدریس عکاسی را آغاز کردم واژه عکاسی برای من معنای سفر، جاده و کلاس درس می دهد.

استاد نبی پور خاطر نشان کرد: من عکاسی، کلاس، سفر و جاده را همزمان تجربه می کنم و این نمایشگاه محصول این در سفر بودن است.

این نمایشگاه تا پایان هفته برای بازدید علاقمندان دایر است.