واگذاری مسئولیت کانون ملی گلاب ایران به دانشگاه کاشان

۰۸ دی ۱۳۹۳ | ۱۳:۱۲ کد : ۳۴۹۶ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه کاشان از واگذاری مسئولیت کانون ملی گلاب ایران به این دانشگاه خبر داد.
واگذاری مسئولیت کانون ملی گلاب ایران به دانشگاه کاشان

دکتر عباس زراعت اظهار داشت: با توجه به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بالقوه دانشگاه کاشان  و وجود پژوهشکده اسانس‌های طبیعی، این کانون زیر نظر معاونت فناوری ریاست جمهوری فعالیت خواهد کرد.

وی با بیان اینکه به زودی مسئول و اعضای این کانون معرفی می‌شوند افزود: این کانون در زمینه اسانس گل محمدی فعالیت خواهد کرد.

وی همچنین از ایجاد دومین شعبه پژوهشگاه دانش‌های بنیادین در این دانشگاه خبر داد و افزود: تفاهم‌نامه این پژوهشگاه در حال تنظیم است و پیش‌نویس تفاهم نامه این پژوهشگاه از مجلس شورای اسلامی گرفته شده و به زودی این شعبه در دانشگاه کاشان راه اندازی می شود.

رئیس دانشگاه کاشان اظهار کرد: ایجاد شعبه پژوهشگاه دانش‌های بنیادین در این دانشگاه مقدمه‌ای برای ایجاد پژوهشکده نجوم و رصدخانه ملی در این شهر است.

لینک انعکاس خبر در رسانه ها:

www.msrt.ir/fa/news/Pages/

isna.ir/fa/news/93100803787/