نمایش تازه ترین ساخته های دکتر عباس اکبری در تهران

۰۷ دی ۱۳۹۳ | ۱۵:۵۰ کد : ۳۴۹۵ اخبار دانشگاه
عضو هیأت علمی دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان جدید ترین آثار هنری خود را که شامل 10 مجسمه، 2 چیده مان آهنی و 400 قطعه سرامیکی است روز جمعه پنجم دی ماه در گالری "آن" تهران به نمایش گذاشت.

موضوع این آثار خوشنویسی ایرانی با رویکرد مفهومی و زبان شناختی است.

وی در این آثار کوشیده است ظرفیت های مفهومی و تجسمی پنهان یکی از مهمترین هنرهای سنتی ایرانی یعنی خوشنویسی را با رویکردی معاصر به نمایش بگذارد.

از آثار این نمایشگاه که مورد استقبال علاقمندان قرار گرفت یکی از جزئی ترین عناصر خوشنویسی ایرانی "نقطه" است که در چند چیدمان با عناوین مختلف از جنس سرامیک به روی دیوار این گالری ارائه شده است.

مجموعه آثار این نمایشگاه در قالب کتابچه 36 صفحه ای سیاه و سفید همچون مرکب ایرانی همزمان با نمایشگاه توزیع شد.