زمینه سازی ایجاد مجتمع بیوتکنولوژی و صنایع زیست فن آوری در کاشان

۰۶ دی ۱۳۹۳ | ۱۶:۵۵ کد : ۳۴۸۸ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه کاشان از ایجاد مجتمع بیوتکنولوژی و صنایع زیست فن‌آوری ایران در کاشان خبر داد.

دکتر عباس زراعت در جمع خبرنگاران کاشان با اشاره به اینکه این مجتمع نخستین مجتمع بیوتکنولوژی در ایران و منطقه خاورمیانه است افزود: مراحل اولیه ساخت این مجتمع در حال پیگیری است و در منطقه درین ایجاد خواهد شد.

وی  هدف از ایجاد این مجتمع را توسعه شرکت‌های دانش بنیان و ارتباط هرچه بیشتر دانشگاه با صنعت بیان کرد و افزود: این مجتمع با مشارکت اساتید دانشگاه کاشان و دانشگاه علوم پزشکی و بخش خصوصی ایجاد می شود.

رئیس دانشگاه کاشان، مهمترین تولیدات این مجتمع را فناوری های نانو در علم پزشکی، داروهای گیاهی، اعضای مصنوعی بدن، نخ های جراحی، داروهایی که بصورت خاص در خارج از کشور تولید می شود و دسترسی به آنها نیست ذکر کرد و اظهار داشت: امیدواریم با همکاری مسئولین، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و فرماندار کاشان به زودی شاهد راه اندازی این مجتمع در کاشان باشیم.