دومین نشست طرح راهبردی دانشگاه کاشان

۰۱ دی ۱۳۹۳ | ۱۵:۲۵ کد : ۳۴۸۱ اخبار دانشگاه
دومین نشست راهبردی مدیران دانشگاه کاشان با حضور مسئولین این دانشگاه برگزار گردید.

دومین نشست راهبردی مدیران دانشگاه کاشان با حضور مسئولین این دانشگاه برگزار شد.

در این نشست رییس دانشگاه کاشان، با ارائه گزارش اجمالی از مباحث مطروحه در نشست قبلی، به ضرورت و اهمیت برنامه ریزی اشاره و از اینکه برنامه راهبردی دانشگاه به تصویب هیات امنا رسیده است ابراز خشنودی کرد.

دکتر عباس زراعت به ساختار برنامه دانشگاه اشاره و افزود: در برنامه دانشگاه؛94 ماده بعنوان سیاست رفتاری،17 ماده سیاست ساختاری، 63 ماده تهیه طرح و فعالیت مطالعاتی، 17 ماده تاکید بر تهیه دستورالعمل،31 ماده سیاست اجرایی حوزه ریاست دانشگاه، 20 ماده سیاست اجرایی حوزه فرهنگی، 28 ماده سیاست پژوهشی،16 ماده سیاست اجرایی حوزه آموزشی، 18  ماده سیاست اجرایی حوزه دانشجویی و 10 ماده سیاست اجرایی حوزه اداری و مالی، تعریف شده است.

در ادامه نشست علی اصغر شیره پز به تشریح و تبیین برنامه راهبردی دانشگاه پرداخت و در نهایت مدیران نسبت به نحوه اجرای برنامه اظهار نظر کردند.

در پایان ریاست دانشگاه ضمن تشکر از حضور مدیران، مشارکت و همکاری مسئولان دانشگاه را در مواجهه با مسائل دانشگاه و پیاده سازی برنامه و سیاستهای اجرایی دانشگاه خواستار شد.