توافق نامه همکاری علمی تحقیقاتی بین دانشگاه کاشان و شرکت گالوانیزه فجر سپاهان کاشان امضاء گردید.

۰۷ آبان ۱۳۸۶ | ۱۱:۳۹ کد : ۳۴۸ اخبار دانشگاه معاونت پژوهشی

در پی تأکیدات ریاست محترم دانشگاه مبنی بر گسترش ارتباط دانشگاه با صنایع منطقه و با پی گیری مدیریت ارتباط با صنعت و پس از بازدید هیئتی از اعضای هیأت علمی دانشگاه از امکانات شرکت گالوانیزه فجر سپاهان و ابراز تمایل طرفین به همکاری علمی تحقیقاتی، از مدیر عامل و معاونین محترم آن شرکت دعوت بعمل آمد تا از امکانات دانشگاه بازدید بعمل آورند. این بازدید که پس از دیدار مدیر عامل و معاونین شرکت با ریاست محترم دانشگاه صورت پذیرفت، منجر به امضای یک توافق نامه همکاری علمی و تحقیقاتی بین طرفین گردید که اولین نمونه در نوع خود در دانشگاه کاشان می باشد. جهت مشاهده متن توافق نامه به وب سایت مدیریت ارتباط با صنعت(بخش تفاهم نامه ها) مراجعه و آنرا با فرمت PDF دریافت کنید.