بنیاد نخبگان سعیدی دانشگاه کاشان از طرح های پژوهشی اساتید حمایت می کند

۲۹ آذر ۱۳۹۳ | ۱۲:۲۵ کد : ۳۴۷۹ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه کاشان از حمایت مالی بنیاد نخبگان سعیدی این دانشگاه از طرح‌های پژوهشی اعضای هیات علمی خبر داد.

دکتر عباس زراعت با اشاره به شرایط خاص و وضعیت بحرانی و نامساعد آب و آلودگی هوا افزود: بر اساس تقاضای مهندس علی سعیدی مدیر این بنیاد، از اعضای هیات علمی دانشگاه که تحقیقات خود را با موضوع‌های راهکارهایی برای حل مشکل آب، درختکاری در مناطق خشک و آلودگی هوای تهران ارائه دهند، حمایت ویژه می کند.

وی ایجاد زمینه شکوفایی و هدایت استعدادهای درخشان علمی و فناوری، آماده سازی بستر اجرایی تولید علم و فناوری، تلاش به منظور تجاری‌سازی ایده‌های نوین و بهره‌مند شدن مردم از نتایج آن‌ها در کشور و ترویج و توسعه فرهنگ پژوهش و فناوری را از اهداف تاسیس این بنیاد ذکر کرد و اظهار داشت: این بنیاد، حمایت از طرح‌های پژوهشی نخبگان در راستای افزایش کمی و کیفی فعالیت‌های علمی آنها، هدایت توانمندی نخبگان در راستای کارآفرینی و تولید فناوری، آموزش اعضاء بنیاد نخبگان در راستای توانمندی‌های آنها را در دستور کار دارد.