آغاز بکار کنفرانس جبر محاسباتی، نظریه محاسباتی اعداد و کاربردها

۲۶ آذر ۱۳۹۳ | ۱۲:۲۵ کد : ۳۴۷۳ اخبار دانشگاه
کنفرانس ملی جبر محاسباتی، نظریه محاسباتی اعداد و کاربردها با حضور محققان و اندیشمندان سراسر کشور در دانشگاه کاشان آغاز بکار کرد.

دبیر علمی این کنفرانس از ارائه 67 مقاله علمی پژوهشی اعضای هیأت علمی سراسر کشور به این کنفرانس خبر داد.

دکتر سید علیرضا اشرفی گفت: در این کنفرانس حدود 35 مقاله به صورت سخنرانی و بقیه به صورت پوستر ارائه می شود.

وی موضوع های ارائه شده به این کنفرانس را نظریه محاسباتی گروه، نظریه محاسباتی اعداد، رمزنگاری و نظریه کد ذکر کرد و افزود: هدف از برگزاری این کنفرانس، آشنا کردن دانشجویان با جدیدترین دستاوردهای علم ریاضی و جبر است.

دکتر اشرفی با بیان اینکه در این کنفرانس یک مهمان از کشور ایتالیا نیز دعوت شده و سخنرانی دارند اظهار داشت: در این سمینارسعی شده با دعوت از توانمندی دانشمندان و متخصصان سراسر کشور جدیدترین دستاوردها در زمینه جبر محاسباتی، نظریه محاسباتی اعداد و کاربردها در اختیار دانشجویان و محققان قرار گیرد.

این کنفرانس تا 28 آذر در دانشگاه کاشان ادامه دارد.