رییس دانشگاه کاشان: شهادت راه تکامل است

۲۵ آذر ۱۳۹۳ | ۱۶:۲۰ کد : ۳۴۷۰ اخبار دانشگاه
یادواره شهدای دانشجوی شهرستان کاشان با حضور دانشجویان، مسئولین شهری جمعی از خانواده های معزز شهدا و شهروندان کاشانی در تالار فیض دانشگاه کاشان برگزار شد.

رئیس دانشگاه کاشان  در این مراسم شهدا را به عنوان زندگان تاریخ یاد کرد و افزود: شهدا همیشه زنده و جاویدند و هیچ وقت فراموش نمی شوند و ناظر بر اعمال ما هستند.

دکتر عباس زراعت با استناد به آیات قرآن که 160 مرتبه واژه شهدا و مشتقات آن بیان شده اظهار داشت: شهادت انتخابی با منطق، شعور و بیداری است و شهادت یعنی مرگی که بدون مغلوب شدن و تحمیل شدن باشد.

وی  به دانشجویان تاکید کرد در این دنیای پر بلا و حادثه، بهترین الگو برای رسیدن به هدف شهدا هستند.

وی با اشاره به اینکه شهادت یک درجه است نه وسیله خاطر نشان کرد: چون شهدا از جان خود گذشتند خداوند نیز در مقابل، درجه ای عظیم و پر افتخار به آنها نائل کرده است.

رئیس دانشگاه کاشان شهادت را راه تکامل بیان کرد و افزود: شهادت هنر خوب مردن است و بهترین هنرمندان در این وادی ائمه ما بودند.

وی شهادت را پاسخگویی به ندای امام حسین(ع) عنوان کرد و اظهار داشت: این افتخاری بس بزرگ است که شهدا به این الگوها پیوستند.

دکتر زراعت با اشاره به اینکه شهدا شفاعت می کنند افزود: شهدا عارفان در عمل هستند و ره صد ساله را یک شبه پیمودند.

رئیس دانشگاه کاشان در پایان ابراز امیدواری کرد: تا در دنیا این توفیق را داشته باشیم که مسیر درست را بپیمائیم تا از مصائب و گرفتاری های روز آخرت در امان مانیم.