انجام 25 میلیارد ریال طرح کاربردی و پژوهشی در دانشگاه کاشان

۲۵ آذر ۱۳۹۳ | ۱۲:۲۴ کد : ۳۴۶۹ اخبار دانشگاه
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان گفت: 25 میلیارد ریال حجم طرح های کاربردی و پژوهشی اعضای هیات علمی این دانشگاه در سال گذشته بود.

دکتر مجید منعم زاده در حاشیه مراسم تجلیل از استادان و دانشجویان نمونه آموزشی و پژوهشی دانشگاه کاشان اظهار داشت: امید است تا پایان سال جاری این میزان به 40 میلیارد ریال افزایش یابد.

وی به ارائه 53 طرح پژوهشی و فناوری توسط استادان و دانشجویان این دانشگاه در سال گذشته اشاره کرد و افزود: 65 عنوان کتاب نیز در طول یکسال تحصیلی اخیر از اعضای هیات علمی این دانشگاه به چاپ رسیده است.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: بیش از 800 مقالهISI  نیز در مجلات علمی پژوهشی داخلی و خارجی و حدود 800 مقاله نیز در کنفرانس های علمی توسط اعضای هیات علمی این دانشگاه در سال گذشته ارائه شده است.