گشایش نمایشگاه کتب دانشگاهی

۱۹ آذر ۱۳۹۳ | ۱۲:۲۲ کد : ۳۴۶۴ اخبار دانشگاه
به مناسبت روز دانشجو و هفته پژوهش نمایشگاه کتب دانشگاهی با حضور رئیس دانشگاه کاشان در این دانشگاه گشایش یافت.

به مناسبت روز دانشجو و هفته پژوهش نمایشگاه  کتب دانشگاهی با حضور رئیس دانشگاه کاشان در این دانشگاه گشایش یافت.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان گفت: در این نمایشگاه حدود سه هزار و 500 عنوان کتاب با موضوع های مختلف ارائه شده است.

دکتر مجید منعم زاده با اشاره به اینکه این نمایشگاه با همکاری خانه کتاب و دانشگاه کاشان ارائه شده است افزود: در این نمایشگاه حدود سه هزار و 500 عنوان کتاب در زمینه‌های مختلف علمی، آموزشی و پژوهشی به نمایش گذاشته شده است.

وی، زبان، فنی، مهندسی، علوم پایه، دین، مدیریت، روانشناسی، معماری و هنر، حقوق، تاریخ و الکترونیک را از جمله موضوع‌های ارائه شده در این نمایشگاه ذکر کرد و اظهار داشت: در این نمایشگاه همچنین کتاب‌های مجموعه دانشگاهی، تست‌های ارشد و دکترا ارائه شده است.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: کتاب‌های موجود این نمایشگاه متناسب با موضوع از 10 تا 50 درصد به دانشجویان تخفیف داده می شود.

این نمایشگاه تا 30 آذر، ورودی مجموعه دانشکده‌های علوم از ساعت 9 تا 17 برای بازید علاقمندان دایر است.