مشاور وزیر علوم: پی‌گیر تخصیص اعتبارات بیشتر دانشگاه هستیم

۱۹ آذر ۱۳۹۳ | ۱۲:۲۲ کد : ۳۴۶۳ اخبار دانشگاه
مشاور وزیر و مدیر کل دفتر وزارتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از پی‌گیری این وزارتخانه برای تخصیص اعتبارات بیشتر به دانشگاه کاشان خبر داد.

دکتر عبدالحسین فریدونی در پاسخ به نامه رئیس دانشگاه با موضوع مسایل و مشکلات و تنگناهای مالی دانشگاه این نامه با اشاره به حسب نظر وزیر علوم برای جلوگیری از مشکلات عدیده‌ای که از طرف ریاست دانشگاه کاشان اعلام شده، افزوده است: انتظار می‌رود تاسیس رشته گرایش‌های جدید بر پایه نیاز کشور و بازار کار صورت پذیرفته و با هماهنگی هیأت امنای دانشگاه در ادامه پذیرش دانشجو در رشته‌هایی که در چشم انداز توسعه علمی کشور نقش چندانی نداشته و صرفا در جهت افزایش آمار دانشجویی بوده و در نهایت بار مالی غیر مولد ایجاد کرده است تجدید نظر شود.

وی تصریح کرده است: پذیرش دانشجو در رشته گرایش‌های مختلف بر اساس سیاست‌های مصوب در هیات امنای دانشگاه و متناسب با میزان بودجه و اعتبارات سالانه صورت گیرد.

مشاور وزیر و مدیرکل دفتر وزارتی ادامه داده است: برابر دستور وزیر محترم مسایل و مشکلات مالی دانشگاه ها بوسیله معاونت اداری مالی و مدیریت منابع از طریق معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری در حال پیگیری جدی است.