حضور اعضای هیات رئیسه دانشگاه کاشان در جمع صمیمانه دانشجویان

۱۷ آذر ۱۳۹۳ | ۱۲:۲۰ کد : ۳۴۵۸ اخبار دانشگاه
به مناسبت 16 آذر روز دانشجو اعضای هیات رئیسه و مشاوران دانشگاه کاشان در بین دانشجویان این دانشگاه حضور یافته و از نزدیک با مشکلات این قشر آشنا شدند.

به مناسبت 16 آذر روز دانشجو اعضای هیات رئیسه و مشاوران دانشگاه کاشان در بین دانشجویان این دانشگاه حضور یافته و از نزدیک با مشکلات این قشر  آشنا شدند.

معاون دانشجویی دانشگاه کاشان، حضور اعضای هیات رئیسه در مسجد، سلف و تریبون آزاد دانشجویی را از جمله برنامه های این روز بیان کرد.

دکتر قنبرعلی شیخ زاده اظهار داشت: این برنامه ها در راستای تعامل بیشتر مسئولین و دانشجویان و ترویج فضای صمیمیت و ارج نهادن به مقام دانشجو برگزار شد.

وی افزود: در تریبون آزاد دانشجویان از همه تشکل های دانشجویی نقطه نظرات خود را برای توسعه هر چه بیشتر این دانشگاه در عرصه های مختلف علمی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی ارائه نمودند.