موفقیت تیم های کنست دانشگاه کاشان در مسابقات دانشجویی

۱۵ آذر ۱۳۹۳ | ۱۲:۲۰ کد : ۳۴۵۱ اخبار دانشگاه
مدیر فناوری و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان از موفقیت و کسب رتبه اول و دوم تیم های کنست این دانشگاه در چهارمین سری مسابقات ماهواره دانشجویی (کنست) کشور خبر داد.
موفقیت تیم های کنست دانشگاه کاشان در مسابقات دانشجویی

دکتر علیرضا فرجی با بیان اینکه این دوره از مسابقات  در روزهای 7 تا 9 آذر 93 در پژوهشگاه فضایی ایران و فرودگاه مهرآباد اتوبان کرج قزوین برگزار گردید افزود: در این سری مسابقات تعداد 19 تیم از جمله از دانشگاههای تهران، صنعتی اصفهان، تبریز و ... شرکت کردند.

وی اظهار داشت: این سری مسابقات در چهار کلاس اتمسفر، تصویر برداری، بازیابی محموله زیستی و بازگشت به محل معین برگزار گردید.

وی خاطر نشان کرد: از دانشگاه کاشان دو تیم شهاب 4 و 5 بترتیب در کلاس بازگشت به محل معین و اتمسفر شرکت نمودند که تیم شهاب 5 در کلاس اتمسفر رتبه اول و تیم شهاب 4 در کلاس بازگشت به محل معین به مقام دوم کشوری دست یافتند.

دکتر فرجی، اعضای تیم  شهاب  4 را محمد تواضعی، رسول رعیت، محمد حسین فروغیان، سید علی سیف، حسین باقرزاده ذکر کرد و افزود: هاتف اطرشی، محمد رضا رفیعی، سجاد جهانگیری، محمد ملااحمدی و مجتبی توکلیان اعضای تیم شهاب 5 این دوره مسابقات را تشکیل دادند.

استاد مشاور دو تیم شهاب 4 و 5 دانشگاه کاشان دکتر علیرضا فرجی بودند.

لازم به ذکر است که دانشگاه کاشان در 4 دوره برگزار شده کنست در سطح کشور پر افتخارترین دانشگاه کشور می باشد.

سال 90: تیم شهاب 1 رتبه اول در کلاس آزاد و راهیابی به مسابقات فرانسه تیم سها رتبه اول در کلاس اتمسفر

سال 91: تیم شهاب 2 رتبه اول در کلاس تصویربرداری

سال 92: تیم شهاب 3 رتبه اول در کلاس اتمسفر

سال 93: تیم شهاب 4 و 5 کسب رتبه  اول و دوم